Зв'язатися з нами
UA
EUR
  • EUR
  • USD
  • UAH

Рішення для ЦОД. Ізольований холодний / гарячий коридор

22 Січня 2023

НОВИНКА! Рішення для ЦОД. Ізольований холодний / гарячий коридор.

Основою всіх рішень KUB є якість виробу та повна безпека IT-систем. Залежно від вимог, KUB виготовляє ЦОД різних розмірів – “від ЦОД в одній шафі” для малих підприємств і інфраструктури великих ЦОД.

Ще одна новинка від Заводу КУБ-Україна – це нові IT-шафи, серії XL-3D.

Системна платформа XL-3D включає нові компоненти IT-інфраструктури, стандартні опції і рішення по будівництву та експлуатації ЦОД.

Таким чином, партнери отримують різноманітні продукти з одних рук, і Ваші вимоги до ЦОД виконуються індивідуально. Кожна нова шафа містить в собі новітні технології і пропонує Вам винятковий досвід. Запрошуємо Вас дослідити разом з нами!

Технічні характеристики XL-3D:

  • Висота ізольованого коридору відповідає стандартній висоті шаф XL-3D: 42U, 46U
  • Ширина ізольованого коридору становить 1,2 м (дві перфоровані плитки)

Стельова секція для поділу повітряних потоків в ЦОД:

Стельова секція для поділу повітряних потоків кріпеться до верхньої частини шафи, щоб уникнути змішування холодного і гарячого повітря. Стельова секція має довжину 600, 800 мм., і виготовлена з прозорого полікарбонату товщиною 3 мм. Відповідно до правил протипожежної безпеки цей матеріал не підтримує горіння.

Система розсувних дверей для поділу повітряного потоку:

Вхід в коридор здійснюється через двері шириною 1200 мм. Пропонується варіанти дверей: двостулкові розсувні cтандартні двері мають механічну систему відкриття (кожна стулка двері відкривається незалежно); стандартні двостулкові розсувні двері є механічними (одночасно).

Розробка, виготовлення корпусних виробів та монтаж систем – Завод КУБ-Україна.